Villa Bergland

Bilde 17Villa Bergland er en gammel og ærverdig villa beliggende i sørlandsperlen Kragerø. Med sin blanding av klassisk 20-talls stil og intime, hjemmekoselige idyll er dette et perfekt bryllupslokale.

Villaen ligger i en stor, vakker have, der du kan nyte roen til duggfriske drikker under skyggefulle trær. Når man trer over dørstokken og inn i denne imponerende bygningen er det nesten så man kan høre lyden av alle selskapene som har vært der, menneskene som har feiret der og alle livene denne gamle villaen har berørt gjennom sine 100 leveår.

På folkemunne heter det at “halve Kragerø har giftet seg på Bergland”. Dette er et type selskapslokale som for mange har fulgt dem gjennom gleder og sorger i et helt liv. Vi som driver Villa Bergland i dag, ekteparet Elizabeth og Dag Bøifot ønsker at alle skal føle seg velkommen!

Bildegalleri

Viktig informasjon

Epostadresse:
Hjemmeside:
By/Sted:
Adresse:
Kapasitet:
Mat:
Drikke:
Overnatting:
Brudesuite:
Send epost
Klikk her
Kragerø
Gamle Kragerøvei 73
100
Vi lager maten.
Medbrakt ikke tillatt.
Ja
Ja

Annen info

Leiligheter noe meter fra oss som man kan leie-100 sengeplasser og Viktoria Hotel med suite

Hjerterommet ligger ikke bare i huset og menneskene, men også i maten som serveres. Det skal være gode råvarer og maten lages med stolthet og kyndighet. Her skal både mat, service og lokaliteter bære preg av at vårt arbeid kommer fra hjertet, og et ønske om å gi våre gjester en opplevelse de vil minnes.