Vilkår

Vilkår for oppføring på www.bryllupslokaler.net

1. Bryllupslokaler.net er en markedsplass for lokaler som kan brukes til bryllup, til fester og/eller til andre lignende arrangementer. Ved registrering av profil på bryllupslokaler.net, bekrefter du at deres lokal holder høy nok standard til å arrangere et bryllup, med alt det innebærer. Brudd på dette vil føre til fjerning av oppføringen på internettsiden uten at resterende betaling blir refundert.

2. Bryllupslokaler.net forbeholder seg retten til å fjerne oppføringen uten ytterligere forklaring. Så sant det ikke foreligger brudd på gjeldene bestemmelser vil det resterende pengebeløpet bli refundert.

4. Bryllupslokaler.net vil sende lokalet besøksstatistikk 1 gang i løpet av 12 måneders oppføring på siden, hvis lokalet tar kontakt og ber om det.

5. Avtale om utleie av lokalet inngås direkte mellom lokalet og deres kunder. Bryllupslokaler.net har ikke noe ansvar for innholdet i oppføringen av, eller innholdet i de tjenester som formidles, herunder de avtaler som blir gjort mellom lokalet og deres kunder. Bryllupslokaler.net har således ikke ansvar for kvaliteten, nøyaktigheten, leveransen eller andre forhold ved lokalet eller tjenesten, eller kjøperens forhold, herunder betaling til lokalet.

6. Ved for sen betaling av profileringen på Bryllupslokaler.net vil det påløpe purregebyr ved 1. og 2. purring. En ubetalt faktura vil deretter sendes til inkasso. Blir fakturaen sendt til inkasso, vil deres profil midlertidig fjernes fra siden til utstående saldo er gjort opp. Når fakturaen er betalt vil profilen publiseres igjen.