Radisson Blu Park Hotel

radissonfornebu4Si ”ja” til din store kjærlighet og feir dagen i naturskjønne omgivelser på Radisson Blu Park Hotell i Oslo. Omgitt av den flotte Fornebuparken, med bare få minutters gange fra Oslofjorden, gir hotellet dere en perfekt ramme for bryllupsdagen.Sommer som vinter har hotellet bryllupslokaler som passer dine behov. Enten du planlegger et intimt eller stort bryllup finner du hos oss lokaler som bidrar til å skape en uforglemmelig dag.Nyt en bedre middag på terrassen eller i vårt utendørstelt. Be opp til dans i banketthallen eller velg mellom hotellets to chambre separè i restauranten som skaper den perfekte atmosfære.

Bildegalleri

Viktig informasjon

Epostadresse:
Hjemmeside:
By/Sted:
Adresse:
Kapasitet:
Mat:
Drikke:
Overnatting:
Brudesuite:
Send epost
Klikk her
Oslo – Fornebu
Fornebuveien 80 1366 Lysaker
130
Vi lager maten.
Medbrakt ikke tillatt.
Ja
Ja

Annen info

Radisson Blu Park Hotel kan også bistå deg med å sette ditt personlige preg på selve bryllupsseremonien. Gi bryllupsløftene på stranden eller ute i Fornebuparken. Hotellet har hatt flere vielser utendørs og har erfaringer som kan bidra til å gi dere en perfekt dag.

Etter en lang og minnerik dag kan du også trekke deg tilbake og nyte hotellets bryllupspakke som blant annet inkluderer overnatting og frokost på sengen bryllupssuiten.

Det erfarne kjøkkenet på Radisson Blu Park Hotell,Oslo er kjent for sine europeiskinspirerte retter og fleksibilitet i henhold til gjesters ønsker. Enten du ønsker buffet, 3-retter eller 5-retter er hotellet svært behjelpelige.